Artikel 1 Geldigheid voorwaarden

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke transactie tussen 't Ryahuis en de consument. Door een bestelling te plaatsen geef je aan in te stemmen met de leveringsvoorwaarden.

 

Artikel 2 Prijzen

 1. Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten,                              tenzij anders vermeld.
 2. 't Ryahuis kan niet aan de vermelde prijzen worden gehouden als redelijkerwijs kan worden begrepen dat deze een verschrijving of vergissing bevatten.

 

Artikel 3 Bestellen en Betalen

 1. Een bestelling is definitief zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van 't    Ryahuis is bijgeschreven.
 2.  Betalen kan via I-deal.

 

Artikel 4 Leveren

 1. Zodra het verschuldigde bedrag voor een bestelling op de rekening van 't Ryahuis is bijgeschreven, maken we de bestelling verzendklaar.
 2.  't Ryahuis streeft ernaar te verzenden binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders is overeengekomen.

 

Artikel 5 Verzenden

 1.  't Ryahuis verzendt bestellingen via Post.nl
 2. Bestellingen worden verzonden als pakketpost of indien mogelijk via brievenbuspost. 
 3. 't Ryahuis kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken van bestellingen als gevolg van fouten van Post.nl

 

Artikel 6 Verzendkosten

 1.  Verzendkosten bedragen 6,95 voor pakketpost en voor de brievenbus post 3,80 met als bezorgadres in Nederland. 
 2.  Voor zendingen met een buitenlands bezorgadres gelden andere tarieven, die per land kunnen verschillen. Neem voor exacte tariefinformatie over een zending naar het buitenland contact op met de 't Ryahuis via info@ryahuis.nl

 

Artikel 7 Retourneren

 1. Door 't Ryahuis geleverde artikelen mag je, zonder opgaaf van redenen, binnen 7 werkdagen na ontvangst, retourneren. De hieraan verbonden kosten zijn voor eigen rekening
 2.  Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen wordt het factuurbedrag door 't Ryahuis teruggestort.
 3. Goederen die je retourneert dienen:

a. onbeschadigd te zijn;

b. te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;

c. ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

4.  't Ryahuis behoudt zich het recht voor geretourneerde artikelen te weigeren of   om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten indien de artikelen niet voldoen aan de onder 8.3 genoemde voorwaarden.

 

Artikel 8 Ruilen

 1. Door 't Ryahuis geleverde artikelen mag je, binnen 7 werkdagen na ontvangst, ruilen. Neem, voordat je artikelen terugstuurt om te ruilen voor andere artikelen uit de webwinkel van 't Ryahuis, eerst even via e-mail contact met ons op via de contactpagina.
 2. Goederen die je ruilt dienen:

a. onbeschadigd te zijn;

b. te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;

c. ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

3.  Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild.

 

Artikel 9 Problemen

 1.  't Ryahuis garandeert dat de artikelen die via www.demooistebreipakketten.nl kunnen worden aangeschaft voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Blijkt bij ontvangst dat artikelen desondanks niet voldoen aan hetgeen je op grond van de beschrijving mag verwachten of dat artikelen gebreken vertonen, neem dan contact op met 't Ryahuis via de mail. We zullen alles in het werk stellen om problemen en klachten in onderling overleg en naar tevredenheid op te lossen.